Aivan upeeta ja mahtavaa! Siis nyt ymmärtää mistä muut ystävät kertovat, kun ovat vastaanottaneet paketit! Kuinka malttamattomana kuorii paperit pois paketista, jotta saa tutustua sisältöön mahdollisimman nopeasti. Ihailla ja ihmetellä kuinka ystävä osasikaan laittaa ne juuri oikeat kivat jutut sinne...
Ystävä oli paketoinut hyvin tämän ja jouduin tällä kertaa "raastamaan" paperit irti, että pääsisin tutustumaan sisältöön.
Tässä kuitenkin parit pienet makupalat kuoren päällä olleista tarroista.
380361.jpg380376.jpg

Paketissa oli aivan ihana omatekemä kortti ja lyhyt, kiva, tervehdys.
Olen jo muutamia kertoja pyöritellyt korttia kädessäni ja ihaillut sitä. Tosi hienosti tehty kolmiuloitteinen kortti. Olen mieltynyt teemaan ja väreihin...antaa tosi paljon mielikuvia ja ajatukset laukkaavat ...unelmointia....
380368.jpg
380364.jpg

Matka jatkuu...sieltä löytyi vielä "Onnenteetä", suklaata ja hapsulankakerä! Aivan oikeaa väriä! Miten monta kertaa olenkaan katsellut tätä lankatyyppiä, mutta en ollut sellaista hankkinut lankavarastoon. Noi hapsut ja monivärit niissä kerissä on aina houkutellut mua. NYT SAIN SELLAISEN! Jippii!
Onnentee oli maukasta ja hyvää! Tänään kun oli/on ne paukkupakkaset oli ilo nauttia teestä. Kuppi kuumaa piristi ja kohta aloitan neulomaan uudella langalla.
Suklaa meni säästöön pahempien päivien varalle : o )
380375.jpg
380380.jpg

KIITTÄEN KIVASTA PAKETISTA laitan tämän viestin nyt sny sivuille. Ja kaikkea hyvää ystävälle toivotan, seuraavaa kertaa varten yritän laajentaa sanavarastoani, jotta voisin monipuolisesti ilmaista tyytyväisyyttäni ja iloa.

Muillekin ystäville hyvää illan jatkoa ja iloa salaisuuksien luomiseen.