Silloin tällöin löytää mainintaa blogeissa nettikaupasta joka on erikoistunut askartelu-, skräppi-, paperi - tai vastaaviin tuotteisiin ja riippuen bloggaajan kokemuksesta palvelusta ja tuotteista ehkä myös mainintaa siitä.
No niin, nyt kävin ahkeran kortintekijän Maijun blogissa ja siellä oli postaus uudesta yrityksestä nimeltä Heinikka ja siitäpä sitten lähdin katsomaan sivustoa minkälainen se on. Niin oli moni muukin tehnyt. Maijun postauksen kommenteissa oli monta mainintaa tehdyistä tilauksista.
Mä tein kans tilauksen. Taisin olla tilaaja numero 11.
Mulla oli hiukan teknisiä ongelmia ja tilaus teki vähän omia temppuja, mutta kaikki saatiin selvitettyä ja hoidettua hienosti. Eli yrittäjä vastasi lähettämääni sähköpostiin mahdollisimman nopeasti ja saatiin "sotkut" selvitettyä. Aivan upeata palvelua.

1097642.jpg
Tuotteet olivat hyvinpakattuja ja sieltä löytyi jotain uutta mitä en muualla ole vielä nähnyt (siis Suomessa), mutta ne ovat joululahjoja joten eivät näy kuvassa.
Tässä on mun ekat chalksit, tornileimasinväriä ja "foam"kuvioleimasinsetti. Ja myöskin jotain pientä extraa ja ilmainen lehti jos ehti kolmenkymmenen ensimmäisen tilaajan joukkoon.

Kokonaisfiilis toimituksesta ja palvelusta on hyvä, voin lämpimästi suositella muillekin tätä uutta nettikauppaa. Sieltä löytyy mielenkiintoista uutta tavaraa skräppäilyyn ja korttiaskarteluun
Kaikkea hyvää omistajalle.

Toinen yhtä palvelualtis ja nopea toimituksinen nettikauppa on Paperikierre . Siellä on paljon skräppipaperia, nappia ja nippeliä eli paljon houkutuksia joita haluaa/tarvii skräppäilyyn.
WAUDE sinne on tullut uudistuksia sivujen ulkoasuun ja pikapikaa näin että oli tullut taas uusia tuotteitakin myyntiin. Tätä nettikauppaa suosittelen myös lämpimästi teille kaikille.
Nettikaupan omistajalle kaikkea hyvää jatkossakin.
Tilauksestani en voi laittaa kuvaa tänne, ne ovat nääs joululahjoja.

Muutama postaus sitten kirjoitin hakevani uutta "paperiin erikoistunutta nettikauppaa"; olen tainnut löytää nämä pari jotka täyttävät tuon tarpeen juuri mainiosti. Plus "houkuttelevat" myös muihin ostoksiin ihanilla uutuuksillaan.
Etsintä on päättynyt.

Tämä tästä tällä erää. On yö ja lepakotkin on unten mailla tai sitten talvihorroksessa, joten kunnes jälleen tapaamme: Hyvää yötä.