On ollut vipinää viikolla ja välillä rauhallistakin.
Olen saanut "lauman" decoja tehtyä ja jotakuinkin kaikki joululahjat hankittua ja...jopa lanttulaatikot on valmiina. Ukko sai kinkkuasiat hoidettua tänään. Joten aika mallillaan on jouluvalmistelut.
Joitain jouluruokia pitää vielä valmistaa, mutta toivotaan että nekin saadaan ajoissa valmiiksi.

Aikaa vie kummilapsien joululahojen kuljetukset eri paikkoihin ja siellä jutustelu vanhempien kanssa. Mutta kyllä sekin järjestyy kun laittaa järjestymään.

Tonttuilun joulupaketin lähettäminen meni aikataulullisesti mönkään. Mutta onneksi sekin paketti on jo postissa. Ja olenkin jo vastaanottanut oman joulupakettini "tonttuilupariltani" ja nyt vaan on maltettava odottaa aattoon asti ja sitten vasta avata koko ihanuus.

- - - - - - - - - -
Tässä tulee nyt muutama decosivu joita siis sain viikolla aikaiseksi:

1134613.jpg
Jouludecoon tällainen sivu.

1134616.jpg
1134619.jpg
Snoopy deco ja toinen puoli siitä sivusta oli nauha deco, joten näet varmaankin mikä sivu kuuluu millekin aiheelle.

1134622.jpg
Ja vielä Tupperware decoon sivuni.

Nämä decot lähti aika haipakkaan eteenpäin. Mulla on vielä pari decoa tekemättä, joista kuolemansynti "irstaus" on hiukan hankala, mutta enköhän mä jotain saa siihenkin väkerrettyä. Nyt vaan ottaa pari päivää aikaa ennenkuin idea kristallisoituu totaalisesti.

Töissä on vipinää ja sitten välillä taas ei.

- - - - - - - - - -
Tuleva viikko on VIPINÄÄ ja VILSKETTÄ aikasten lailla. Kunhan sen saa alta pois niin on taas enempi aikaa laittaa materiaalia tännekin.
Olen muuten yrittänyt tehdä pari joululahjaakin - kutoa tuossa telkkarin äärellä muutama rivi niitä aina välillä. En tiedä saanko ne valmiiksi ennen joulua vaiko vasta ensi jouluksi ; o ))

Huomenna sunnuntaina on kolmas adventti ja mulla on skräppikerho. Katotaas mitä siellä saan aikaiseksi - huomenna.

Taitaapi tässä olla nyt kaikki tällä erää.
On aika toivottaa hyvää yötä ja hyvää sunnuntaita.