Heips taas kaikille yökyöpeleille!
Olen tässä pari päivää puuhaillut sitä sun tätä, mutta en ole ollut blogissa. Nyt yritän jatkaa tarinaani lisää.
342644.jpg
Olin viimevuonna joulumyyjäisissä ja siellä näin BOAn. Siis Boa lankaa, aivan upeata ja kiinnostavaa. Ensin kävelin sen myyntipöydän ohi, vilkaisin vain vähän sinnepäin. Ja kun kaikki muut myyntipöydät olivat läpikäyty palaisin takaisin lankapöydän viereen ja ostin muutaman pehmeän boa-lankakerän kotiin.
Mielessäni suunnittelin uutta kudinta...tästä tulisi kaulaliina. Lanka käyttäytyi kivasti puikoissani ja työ edistyi nopeasti ja suhteellisen pian olikin kaulaliina valmis.
342658.jpg

Tässä onkin kuva valmiista pörröisestä ja lämpimästä kaulaliinasta. Sen jälkeen kotiin on tullut pari "boaa" lisää.
342647.jpg

Tämä sinisävyinen kerä on aivan herkku, eikö vain!
Tästä se sitten alkoi tällä kertaa innostus ottamaan mittaa neulepuikoista. Ja tämän lyhyen ajan kun olen katsellut lankoja, jonkun kerän jopa ostanutkin jo, niin värit ja laadut ovat muutuneet roimasti siitä kun viimeksi olen neulonut jotain. Mukavaa!
342662.jpg

Tähän värikombinaatioon hullaannuin kun pyörin netissä lankoja myyvissä nettikaupoissa, enkä millään voinut ohittaa tilaamatta pari vyyhtiä kotiin. Aivan upeat, vielä en tiedä mitä niistä syntyy, odottaessa niitä voi välillä käydä hypistelemässä ja nauttimassa väreistä. Vilmiinan villapuotia voin suositella muillekin lankahamstereille, sieltä nämä löytyivät.
Tarina jatkuu taas myöhemmin, nyt on yö ja kohta työpäivä taas alkaa. Kunnes jälleen tapaamme, hyvää yön jatkoa!