Moro! Nyt ollaan viimeinkin päästy töistä viikonlopun viettoon. Paitsi muutama rivi on kirjoitettava kun otti kupoliin asia jos toinenkin torstai-iltana ja perjantaina. Kun ne asiat ei hoidu niinkuin ne pitäisi, siis töissä. Pienessä työporukassa luulisi saavan asiat hoidettua(=tällä kertaa kommunikaatiot) sutjakkaasti ja helposti, mutta ei. Me ollaan sellanen kanalauma joka huonon esimiehen ohjattavana ei pysy kasassa ollenkaan. Pieniä juoru-kuppikuntia syntyy joka nurkan takana ja jokainen tietää miten asiat pitäis hoitaa ja hoitaa oikein. Eikä vähiten allekirjoittanut, joka hanskais melkein kaiken.
No, toivotaan parasta että tilanne muuttuu, tosin sitäkin olen jo toivonut parin vuoden ajan, eikä tunnu muuttuvan. Voi olla että on aika itse muuttaa tilannetta ja pakata laukku ja lähteä. Olenhan jo kymmenen vuotta siellä ahkeroinut, nyt taitaa olla aika antaa paikka jollekin toiselle.
Ukkokin oli sitten viimeistä päivää töissä firmassa. Uusi duunipaikka on jo tiedossa ja innokkaana hän jo sitä odotteleekin. Uusi firma ja uudet kujeet?!

Vaan enpä nyt sen enempää jaarittele työhuolia. Olis nimittäin yks karvaprojekti saatava hoidettua tän viikonlopun aikana. Tässä kuva koirasta joka on likainen ja karvanen (tietysti kultaisen noutajan pitää olla karvanen, mutta ei näin karvanen) JA TILANTEESEEN TULEE MUUTOS. Ensin harjataan kaikki kuolleet karvat veks, tämä lauantaina, ja sen jälkeen koira pesuun sunnuntaina. Jihuu!
351766.jpg
Makuukuvasta on tietysti huono arvioida karvan määrää ja pituutta, mutta ainakin kaulasta näkyy että karvaa on.
Maanantaina vien koiran sitten "karvaamoon" eli siistittäväksi/trimmattavaksi. Tulosta odottelen innolla, saisin muutaman karvakasan pois nurkista kun koira on siistitty. Tilannekatsaus tehdään aina silloin tällöin, eli palaillaan asiaan kun talossa tapahtuu. Hyvää yön jatkoa!