Aivan niin, kun joku meidän kellariosastolla on sairaana niin saan luvan tehdä sen työt kans! Ja nyt ollaan juuri sellasessa tilanteessa (taas) ja mua nyppii niinkuin aivan paljon. En juuri ehdi tehdä kivoja harrastusjuttuja, kun pitää valmistella omat työt sitten kotona, kun töissä tekee muiden hommia. Siellä ollaan oltu tosi ahkeraan sairaana tän talven aikana.

Sain aloitettua niistä ihanista lila sävyisistä langoista sen ponchon. Jossain on sit tullut pieni laskuvirhe ja kerät loppui kesken : o(
Mutta muuten se on aivan upean näköinen ja tulen näyttämään sen mun ystävälle viikonlopun aikana kun tavataan. Kuvat tänne tulee myöhemmin.

Sitten aloitin uuden neule-virkkuutyön josta tulee yksi lahja siihen "anna-hyvän-kiertää"-juttuun. Onneksi siihen juttuun on tarpeeksi lankaa kotona, joten se valmistunee viikonlopun aikana. Siitäkin kuvat myöhemmin.

Kaikenlaisten juttujen välissä olen yrittänyt myös "bongata" itselleni ehdokkaan jota voisi äänestää. En tiedä vielä ketä tulen äänestämään, mutta äänestää aion! Niin on pakko yrittää vaikuttaa edes jollain tavalla. Toki tiedän ettei yksi ihminen voi muuttaa koko sotkua paremmaksi, mutta yritys hyvä kymmenen. Hiukan pelkään että tällä kertaa on muutettava oma puoluekanta, kun ovat niin typeriä juttuja tehneet viimeiset vuodet vallankahvassa.

Tämä nopea postaus tällä kertaa, kunnes jälleen tapaamme, hyvää jatkoa kaikille!