Miehen merkkipäivän kunniaksi tilasin "luksushotellista" meille huoneen reissun ajaksi. Tämä hieno hotelli oli vanhan kaupungin kupeessa, rauhallisella ja siistillä paikalla. Huoneita ei ollut montaa (29) ja jokainen huone oli nimetty jonkun kuuluisan kirjailijan mukaan ja hotellin nimi oli Shakespeare Boutique Hotel .

796734.jpg

Meillä oli huone nimeltään Rousseau ja se oli siisti, pikkunätti huone kolmannessa kerroksessa.
796735.jpg

Tämä oli ensimmäinen kerta jolloin olen saanut oman kylpytakin hotellissa. Se oli luksusta mulle (...ilo irti pienestäkin asiasta ;oD ).
796739.jpg

Muutenkin oli pikkupöytä missä oli ilmaista naposteltavaa ja juotavaa ja mahdollisuus keittää kuppi kuumaa jos halusi.
Tässä on pöytä jo kotiutuneiden hotellivieraiden jäljiltä.
796736.jpg

Jonkun verran käytävää ja sokkeloa oli käveltävä päivittäin kun meni aamiaiselle tai ravintolaan syömään, mutta kyllä ravinto aina motivoitti sen kävelyn tekemiseen.
Tässä pieni yleisnäkymä rappusista ja ...ennen kuin tullaan ravintolahuoneisiin (vasemmalla kuvassa näkyy menyy lista).
796737.jpg

Sisäpihalta näkymä kohti hotellin ulko-ovea. Meillä piti olla myös kuva hotellin kadunpuoleisesta portista ja mainoksista, mutta se taisi jäädä kaikesta huolimatta paikan päälle.
Tästä ei juurikaan ymmärrä missä oviaukko on, mutta noiden koristepensaiden ja ulkovalojen (lyhdyt seinässä) välissä oli kyllä ovi.
796738.jpg

Kokonaisuudessaan hotelli oli siis siisti ja hieno ja mukava. Palvelualttius henkilökunnalla oli huippua ja kaikki toimi mukavasti.
Henkilökunta oli nuorta ja kielitaitoista joilla oli hymy herkässä.
Paikkaa suosittelen, varsinkin jos on muutama ylimääräinen euro sijoittaa hotelliyöpymiseen. Varmaan löytyy Vilnassa edullisempaakin hotellia ja ihan yhtä siistiä ja toimivaa.